Fontos információk

Elite Shape InfraTrainer

Kérünk, hogy 10-15 perccel a foglalt időpont előtt érkezz!

Amennyiben az időpontfoglalásod és az időpontod között kevesebb, mint 1 óra van, kérünk a +36 20 213 2830 telefonszámon hívj fel minket, hogy biztosan oda érjünk a lefoglalt időpontra.

Házirend

 1. Az Elite Shape Infratriner Szalon vendégei 1 alkalmas Infratrainer belépő, vagy bérlet vásárlásával elfogadják, és magukra nézve kötelezően betartják a Házirendet, a foglalkozásokon saját felelősségükre vesznek részt.
 2. Az Elite Shape Infratriner Szalon területén a szolgáltatásokat csak érvényes belépővel, vagy érvényes bérlettel lehet igénybe venni.
 3. Minden bérletnek van lejárati határideje, ami szolgáltatásonként változó. Lejárat esetén a bérlet nem használható fel többé.
 4. Az adott szolgáltatás maximum 12 órával előtte mondható le díjmentesen. Ellenkező esetben a bérletből levonásra kerül az adott alkalom, illetve 1 alkalmas belépő esetén a következő időpontban a meghiúsult szolgáltatás is felszámolásra kerül.
 5. Az Elite Shape Infratriner Szalon teljes területén tilos a dohányzás!
 6. Az Elite Shape Infratriner Szalon szolgáltatásait csak megfelelő sport öltözékben lehet igénybe venni. Ettől eltérő öltözékben edzeni nem lehet. Nem megfelelő öltözék, vagy higiéniai szempontból kifogásolható megjelenés esetén az edzéslehetőség, illetve a terembe való belépés megtagadható.
 7. Váltócipő és törölköző használata kötelező!
 8. Az Elite Shape Infratriner Szalon területén hagyott értéktárgyakért (az öltöző szekrényeket is beleértve) a vezetőség nem vállal felelősséget. Kérjük vendégeinket, hogy ha mégis hoznak, az edzéshez nélkülözhető értékeket, azokat vigyék be magukkal a terembe.
 9. Egy edzés 50 perces, mely azt jelenti, hogy késés esetén is a gépek minden egész órában indulnak és minden óra 50 perckor leállnak.

Jó, ha tudod!

 • Egy edzés 50 perces, mely azt jelenti, hogy késés esetén is a gépek minden egész órában indulnak és minden óra 50 perckor leállnak.
 • Edzés előtt ajándékba adunk egy zsírégető krémet, melyet a kényes területekre kell felvinned, végül egy Elite Shape márkajelzéssel ellátott fólianadrágot kell felvenni, ezzel is fokozva az edzés hatékonyságát.
 • Az edzés megterhelő a tested számára, ezért tilos egy napon más edzést, kozmetikai testkezelést, illetve szoláriumot használnod!
 • Edzés után lehetőséged van zuhanyozni (Ebben az esetben tusfürdőt és törölközőt hozz magaddal!)
 • Az edzés alatt filmeket, sorozatokat nézhetsz vagy akár zenét is hallgathatsz, ezért kérlek fülhallgatót hozz magaddal (a gép minden jack dugóval ellátott fülhallgatóval vagy headsettel kompatibilis)

Ne hagyd otthon!

 • ruházat (bikini / fittness ruha / sport melltartó / rövidnadrág)
 • tiszta talpú sportcipő
 • törölköző (zuhanyzáshoz)
 • fülhallgató vagy headset
 • 1,5-2l folyadék