InfraTrainer edzés

Odaégetjük a bejglit, de nem úgy!

InfraTrainer – The ZeroFat technology

Csúcstechnológiás edzőgép, mely egy magyar mérnökpáros találmánya. Az intenzív cardio-edzést biztosító InfraTrainert több hatékony alakformáló- és fogyasztó módszer kombinálásával fejlesztették tökélyre úgy, hogy az infrasugárzás és a mágnesterápia hatásait ötvözi egybe.

Mágnesterápia

A mágnesterápiás eszközt a bicikliülésbe építették be, ezzel tovább erősítve a testben zajló méregtelenítő folyamatokat és ráadásul még vitalizál is. Sőt gerinc –és porckorongsérvesek is előszeretettel használhatják, mert a mágnesterápia enyhíti a fájdalmukat. (Gyulladásos állapotban viszont nem használható!) A 4 db Philips Vitae infrasugárzóval ellátott gépen 9 nehézségi fokozat állítható be, így az 50 perces edzés alatt akár 600-800 kcal is felhasználódik. Ez megegyezik egy félmaraton lefutásával. Az edzőgépben szabályozható a hőfok és az is, hogy a test mekkora részét érje az akár 55-60°C-os hőmérséklet. Az edzésidő alatt beépített média- lejátszóval -filmnézés, zenehallgatás- segítjük a kikapcsolódás lehetőségét is.

Ügyeljen a fokozott vízfogyasztásra!

Felhívjuk figyelmét, hogy az edzés alatt fontos a fokozott vízfogyasztás, ezért 1,5-2l folyadékot hozzon magával, mivel a nyirokkeringésből a méreganyagok kiürítését segítenünk kell. Az infratrainer használata, illetve a cardio-edzés során felmerülő kérdéseikkel, észrevételeikkel  forduljanak hozzánk bizalommal. Készségesen állunk rendelkezésükre! Hatékony edzést, tökéletes közérzetet és kellemes időtöltést kívánunk!

Elite Shape InfraTrainer

Vendégeinknek
 biztosítunk:

Fólianadrágot

Zsírégető krémet

Törölközőket

1 db nagy törölközőt az InfraTrainer ülés letakarásához, 1 db kis törölközőt edzés közbeni használatra

Várunk!

Érkezz időben!

Érdemes 10-15 perccel előbb érkezni, hogy kényelmesen áttudjon öltözni és a fontosabb dolgokat át tudjuk beszélni. Edzés előtt  maximum1 órával mindenképpen javasolt némi étel fogyasztása, nem ajánlott üres gyomorral érkezni.

Fontos információk!

Kérjük, figyelmesen olvassa el az Infratrainer használata előtt az alábbiakat:

\

Használata nem javasolt pacemakerrel, hallókészülékkel, vagy fém implantátummal rendelkezők számára, ezért edzés előtt mindenképp jelezni kell nekünk, hogy ki tudjuk kapcsolni.

\

Az edzés után még 2-3 órával dolgozik a szervezet, nem áll meg a méregtelenítés, folyamatos lesz az izzadás, ameddig a test visszahűl, ezért körültekintően kell megválasztani az utána való teendőket.

\

Zuhanyzási lehetőség biztosított, fontos tudnivaló, hogy langyos vízzel kell zuhanyozni, a meleg vizet kerülni kell.

\

A szolárium és infratrainer használata között legalább 24 órának el kell telnie.

\

Bejelentkezés/online bejelentkezés szükséges.

\

Rendkívül fontos, hogy az InfraTrainer edzés napján kora reggeltől az átlagosnál több vizet kell innia a vendégnek.

Ellenjavallatok

Szigorúan TILOS használni az alábbi esetekben az Infratrainert

  • Terhesség/szoptatás a nagy méregtelenítő hatása miatt. A méreganyagok az izzadság és a nyirokrendszeren, valamit a tejcsatornákon keresztül is távozhatnak a szervezetből. A tej szerkezete, íze megváltozhat, valamint a csecsemő szervezetének sem tesz jót.
  • Friss műtét, varratszedés után 3-5 héttel ajánlott az edzés, attól függően milyen jellegű műtét volt, illetve mekkora a sebhely. Érdemes a kezelőorvossal konzultálni.
  • Daganatos megbetegedés, gyulladásos betegség, láz és akut fertőzés esetén szigorúan tilos az edzés.
  • Inzulinrezisztencia, cukorbetegség esetén mindenképpen a kezelő orvossal konzultálni kell, hozzájárulást kell kérni tőle.